Välj en sida

Som en av landets ledande flyttfirma hjälper vi dig med allt vad gäller bära lådor och möbler samt flyttstädning i samband med din kommande flytt. Att samarbete med oss är prisvärt, smidigt och enkelt, precis det som efterfrågas mitt i flyttruset.

Noggrann flyttstädning för ett skinande resultat

När det är dags att lämna över bostaden eller lokalen är det oftast upp till säljaren att utrymmet är tömt och ordentligt städat. Som erfaren flyttfirma utför vi dagligen mängder av flyttstädningar landet över. Vi ser till att utföra jobbet på allra bästa sätt för att uppnå ett skinande resultat med nöjda kunder. Vi vet hur viktigt det är att göra det rätt från början och därmed slippa onödigt efterarbete och sura miner från kunder. Hos oss möts du av en hög nivå direkt från början och kommer arbetet utfört på bästa sätt.

 

Utbildad personal med stort engagemang

Personalen i vårt team har en bred kunskap vad gäller flytt och städ vilket underlättar något oerhört när det kommer till planering av flyttstädning. För en icke kunnig eller erfaren kan det vara svårt att veta i vilken ände man ens ska börja. För oss är det ett dagligt arbete och vi har både erfarenheten och rätta blicken för att göra det på ett smidigt och effektivt sätt. Låt därför oss som gedigen flyttfirma ordna din kommande flytt så du kan fokusera på annat.

 

En flyttfirma med miljön i åtanke

När vi utför flyttstädning åt både privatpersoner och företag tar vi hänsyn till miljön på exakt lika stort sätt. Vi planerar alltid våra körningar på ett smart sätt, ser till att våra lastbilar gå på förnybart bränsle och använder städprodukter som är miljövänliga. Våra medel vi använder när vi städar är utan kemikalier och även dessa miljö- och svanmärkta. För oss är det viktigt att bidra på alla sätt till en grönare miljö och ett positivt miljötänk.

 

Flyttstädning för alla

Som stor flyttfirma kan vi erbjuda allt inom städ vid din kommande flytt. Varesig det handlar om att flyttar mängder av otympliga möbler från ett kontor till att tömma en villa eller lägenhet så kan vi hjälpa dig med detta. Vi har både personal och hjälpmedel som klarar av små som stora jobb åt både dig som privatperson, kommersiell verksamt och företag. Låt oss bara veta dina behov och önskemål så ska vi se till att lösa resten.

 

Populära och prisvärda flyttfirmor i Sverige

Idag finns det mängder av kvalificerade flyttfirmor runt om i Sverige. Generellt sätt håller de flesta relativt låga priser och det är många gånger tackvare vårt ROT-avdrag som finns att utnyttja. Allt fler privatpersoner förstår att detta bidrag finns och väljer därmed att anlita en flyttfirma för att underlätta sin flytt. Många väljer också att lägga till flyttstädning då det är ett omfattande och tidskrävande arbete som man vanligtvis inte hinner med. Därför är det fantastiskt att möjligheten till att anlita flyttfirmor finns och därmed göra livet lite enklare. En flytt i sig är ett stort projekt så alla hjälpmedel som finns att ta till brukar vara väldigt uppskattat.

 

Tänk på det ergonomiska i samband med din flytt

Många tänker inte på hur de lyfter och bär i samband med en flytt. Otympliga och tunga föremål i mängder ska förflyttas under en intensiv period. Det är orsaken till många rygg- och nackbesvär som folk har ihållandes lång tid efteråt. När du anlitar flyttfirmor är de utbildade i hur man ska lyfta och bära för att inte skada och felbelasta kroppen. Det är ytterligare en bra anledning till att du ska ta hjälp nästa gång det är dags för flytt. Du kommer vara glad och tacksam att du gjorde den investeringen, både i tid och i hälsa.

Läs fler inlägg >>